HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

Geplaatst op 05/02/2023 door love2bemama

“Traveling with kids, is a fuck show”, zei een kennis van me vorig jaar toen we door Zuid-Afrika reisden. Helemaal waar. Het is een soort circus, waar niemand iets van af weet. Een soort super geheim clubje, waar enkel een selectief gezelschap aan toebehoort. Wijzelf in dit geval. En helemaal toen de dreumes ziek werd en we moesten vliegen met een zieke dreumes; dat wens je geen enkele ouder toe! Ik vroeg mij ook echt af; mag je vliegen met koorts? 

Vliegen met een zieke dreumes

Vliegen met een dreumes is al een uitdaging maar vliegen met koorts en een zieke dreumes des te meer. Gelukkig hadden we fantastische stewardessen, zowel aan de grond, als in de lucht, die ons er bewonderenswaardig doorheen hielpen. De blauwe vogel, heeft het helemaal begrepen. Ik schets even de situatie, de dag dat we op reis gingen: ’s Morgens om 7.00 uur: baby kotsend en knalrood van de koorts in haar bed. ”What the fuck??”Ondertussen moesten haar laatste spullen nog ingepakt, de koelkast nog leeg, het vuilnis nog naar buiten en…..God, hoor ik daar nou m’n vader al toeteren buiten??!

Lees verder op www.love2bemama.com