HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Gear

De nieuwste hardloopschoenen: 5 flitsende modellen

Geplaatst op 18/03/2014 door glow

De nieuwste hardloopschoenen: 5 flitsende modellen

,

Het weer is niet langer een excuus om je hardloopschoenen in de kast te laten staan. Ben je toe aan een nieuw paar? We zetten de nieuwste hardloopschoenen voor je op een rij. Vijf flitsende modellen om in te rennen en racen.
,

,

adidas Boost Energy 2
,Deze hardloopschoenen zitten zo lekker dat je gemakkelijk nog een paar kilometer meepakt. Ze zijn gemaakt met de innovatieve boostâ„¢-technologie die je bij elke stap meer kracht en energie geeft. Andere pluspunten: de slijtvaste zool, het goed aansluitende bovenwerk en extra stabiliteit in de hiel en middenvoet. De adidas Boost Energy 2 kost 150 euro en is verkrijgbaar in verschillende spetterende kleuren.

,

Nike Flyknit Lunar 2
,Wat een beauty hè? Dit paradepaardje combineert het beste uit de Nike stal: de Lunarlon zool geeft een goede demping en het ademende Flyknit bovenwerk sluit om je voet als een sok. De Nike Flyknit Lunar 2 kost 159,95 euro en is verkrijgbaar in verschillende gave kleurencombinaties.

,

Puma Faas 600s
,Met Puma's boegbeeld Usain Bolt kun je wel raden wat het Jamaicaanse woord faas betekent... Fast! De nieuwe collectie Faas hardloopschoenen van Puma heeft voor elke loper wel een geschikte schoen. De Faas 600s biedt optimale schokdemping, flexibiliteit en ondersteuning en kost 130 euro.

,

Mizuno Wave Rider 17
,Deze schoen is zo licht en beweegt zo harmonieus mee met je voet dat je bijna vergeet dat je hem draagt. De U4iC tussenzool en geblazen rubberen voorvoet zorgen voor voldoende demping en de flexibele zool zorgt ervoor dat je voeten soepel kunt afwikkelen. De Mizuno Wave Rider 17 is verkrijgbaar in 2 vrolijke kleurencombinaties en kost 139,95 euro.

,

Saucony Kinvara 5
,Dit model is vanaf mei te koop en schijnt zo lekker te lopen dat we je alvast een sneak preview geven. De Kinvara 5 is uitgerust met een speciaal PRO-LOCK-stysteem dat ervoor zorgt dat de schoen perfect aansluit en soepel meebeweegt met je voet. De schoen is licht en geeft je je hiel en enkel voldoende steun. Het bovenwerk is gemaakt van superzacht en sneldrogend materiaal. Het herenmodel is verkrijgbaar in het zwart, knalgroen en knalblauw en het damesmodel in zachtblauw, knalroze (onze favoriet!) en knalgeel en kost 124,95 euro.

,

glowmag.nl

,


,

,