HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Hotspot: Barefoot & More Lifestyle Store in Arnhem

Geplaatst op 23/03/2017 door eetpaleo

Leuk hè, al die barefoot schoenen die ik telkens laat zien via social media (ik heb inmiddels een flinke collectie)? Maar waar koop je zoiets? De meeste barefoot schoenen lijken tenslotte vooral online te bestellen te zijn, maar vooral wanneer het schoenen betreft is het zó fijn om ze eerst eventjes te passen. Vind jij dat ook? Dan ben je vanaf nu aan het juiste adres bij Barefoot & More in Arnhem!

In deze gloednieuwe winkel vind je heel erg veel mooie barefoot schoenen! Van ballerina tot sneaker tot sportschoen, van schoenen met losse tenen (ja, die leuke Vibram Fivefingers) tot super nette leren schoen. Op zaterdag 11 maart ging de winkel open, en ik nam natuurlijk even en kijkje!

Barefoot schoenen en meer!

Zodra je de winkel binnen stapt word je begroet door heel erg veel mooie schoenen. Zowel dames- als herenmodellen van zo’n beetje alle mogelijke merken. Als barefoot-fan word ik hier echt heel hebberig van. Mijn reactie varieerde voornamelijk van ‘die heb ik al, die heb ik al, die wil ik, die wil ik ook, die heb ik al en oh en die wil ik nog’. Op dag één liep de winkel al helemaal vol met enthousiaste klanten en ik zag menigeen dan ook weglopen met een mooi nieuw paar schoenen en een brede glimlach op het gezicht.

Dat mag ook wel, want in deze winkel krijg je echt dat feel-good gevoel. Niet alleen de producten die ze hebben zijn erg mooi, de winkel is ook gewoon goed ingedeeld en straalt rust en gezelligheid uit. Naast schoenen verkopen ze ook lekkere Paleo-proof snacks, sokken en een selectie aan boeken over zowel de barefoot als de Paleo lifestyle (ja, ze hebben ook mijn EetPaleo boeken, waar ik natuurlijk super trots op ben!).

Casual en barefoot? Dat gaat heel goed samen.

Eerlijk is eerlijk, in Nederland zijn (nog) niet zo heel veel barefoot schoenen winkels te vinden. En als ze er al zijn dan ligt de focus van het assortiment vooral op de sportschoen. Daarom was ik ook zo blij toen ik zag dat ze bij Barefoot & More lekker veel casual schoenen hebben. Wie eenmaal barefoot is gaan lopen wil dat tenslotte het liefste de hele dag door doen. Ook op kantoor, ook als je even naar de supermarkt gaat én als je gaat sporten. Sterker nog, je voeten laten het vaak niet eens meer toe om iets anders te lopen dan barefoot schoenen omdat ze zo ongelofelijk lekker zitten.

Wat je je voor moet stellen bij casual barefoot schoenen? 

Lees verder op EetPaleo.nl!