HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Hier eet je de lekkerste vegan taart in Amsterdam

Geplaatst op 27/03/2018 door BedRock

Spirit Amsterdam

In dit vegetarische buffetrestaurant aan de Czaar Peterstraat, heb je genoeg keuze als je (een keer) vegan wilt eten. De vitrine is bovendien gevuld met het overheerlijkste plantaardige gebak, dat je met een lekker kopje koffie of thee kunt opeten op de relaxte banken – of aan de lange leestafel terwijl je op je laptop werkt. De koffie-karameltaart is een enorme aanrader, net als de vegan citroenmeringuetaart. En fun fact: Bedrock’s redacteur Maaike bakt deze heerlijke taart!

Koffie ende Koeck

Zoek je een kleinere, knussere plek om taart te eten, dan is Koffie ende Koeck dé plek waar je moet zijn. Het zaakje ligt tegenover de Westergasfabriek en ze hebben heel (héél) fijne taart. Er is geen vast menu, dus je wordt altijd verrast. Het mooie is bovendien dat alles plantaardig is, dus je hoeft nooit iets na te vragen of op te letten als veganist. Ook het interieur is zo duurzaam mogelijk ingericht – denk aan recyclede stoelen en ecologische krijtverf. We like!

Lees verder op www.BedRock.nl