HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Er komt een Paleo Baby aan!

Geplaatst op 08/03/2018 door eetpaleo

Ein-de-lijk kan ik het delen: er komt een Paleo baby aan!! Eén van de lastigste dingen in mijn zwangerschap tot nu toe is misschien wel het geheim houden van dit super grote nieuws wat mijn hele leven en dat van mijn man op zijn kop zet. Het is zó bijzonder. Eind augustus 2018 is het zo ver. Ik ben nu 15 weken zwanger dus ik heb nog wel even te gaan, maar we kunnen echt niet wachten tot het zo ver is.

Het leek me leuk om je een kleine update te geven over mijn zwangerschap tot nu toe. Dat is iets waar ik namelijk al vrij vaak vragen over krijg – kun je eigenlijk wel Paleo eten wanneer je zwanger bent, krijg je dan wel alles binnen, enzovoorts.

Mijn antwoord: JA, je kunt heel erg goed Paleo eten wanneer je zwanger bent en je krijgt dan JUIST enorm veel voedingsstoffen binnen die je groeiende kindje zo hard nodig heeft. Zolang je maar naar je lichaam luister natuurlijk, dat is en blijft het belangrijkste.

Het eerste trimester

Mijn eerste trimester was, voor zover ik de ervaren van anderen heb gehoord, relatief makkelijk. Ja, ik was best misselijk maar heb niet over hoeven geven (win!). Verder had ik min of meer alle veel voorkomende kwaaltjes. De vermoeidheid sprong er voor mij wel echt uit, ik heb dagen gehad waarop ik gewoon echt niks gedaan kreeg omdat ik te moe was voor zo’n beetje alles. Gelukkig ben ik nu in het tweede trimester aangekomen en gaat dat een stuk beter.

Ik ben niet langer doodop na het wandelen van 1 kilometer bijvoorbeeld, wat best handig is 😉 Ook val ik niet meer dagelijks overdag in slaap op de bank. Ja, dat gebeurde. Wat op zich best relaxed is met 2 katten op je schoot.

Lees verder op EetPaleo.nl!