HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Strak in Trouwjurk – Mijn plan!

Geplaatst op 09/03/2018 door optimavita

De afgelopen tijd

Ik heb het al vaker verteld, de afgelopen tijd was ik iets zwaarder dan ‘normaal’ en mijn vetpercentage ligt iets hoger. Dat is al zo vanaf onze vakantie in begin november. Ik vond het echter geen enkel probleem, voelde me evengoed fit en had geen behoefte om die paar extra kilo’s eraf te krijgen. Heel langzaam begon het echter te kriebelen…onze trouwdag komt namelijk steeds dichterbij!

Strak in trouwjurk

De meeste vrouwen zullen niet zwaarder willen zijn dan normaal op hun bruiloft. Dat geldt precies hetzelfde voor mij! Ik voel die paar extra kilo namelijk wel in mijn kleding. Momenteel vind ik mezelf trouwens absoluut niet te zwaar hoor! Ik ben nog steeds heel blij met mijn lichaam en mijn BMI is gewoon gezond (23,0). Ik vind het alleen mooier als ik mezelf in mijn trouwjurk kan hijsen zonder dat hij op bepaalde plekken in mijn (iniemini) vetrandje kan gaan snijden.

Lees verder op www.Optimavita.nl