HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Bijna geopend: De Blogschool!

Geplaatst op 19/03/2019 door love2bemama

In november heb ik jullie al een kleine sneakpeak gegeven en kort wat verteld over mijn nieuwe plannen. Al een tijdje ben ik een beetje zoekende wat ik nu precies wil ga doen, hoe ik met Love2BeMama verder ga en over het uitbreiden/ veranderen van mijn bedrijf.

Tijd voor wat nieuws

De afgelopen 10 jaar heb ik mij volledig gericht op bloggen, Social Media, campagnes schrijven en content creëren. Ik heb zo ontzettend veel geleerd in de afgelopen 10 jaar, ik ben ouder geworden en heb mijzelf ontwikkeld. Misschien heb je al gemerkt dat ik Love2BeMama al anders ben gaan inrichten en mij ook meer richt op moeders met tieners en pubers. Maar ook mijn kennis zou ik heel graag willen delen.

Online leeromgeving: De Blogschool

Vanuit daar is het idee ontstaan om een online leeromgeving te creëren en laagdrempelige cursussen aan te bieden aan bloggers (to be) en (online) ondernemers over (zakelijk) bloggen, content creëren, het inzetten van Social Media op een creatieve manier én hoe je geld kan verdienen met bloggen is daaruit geboren. Ik wil andere mensen online gaan helpen om een succesvolle blog te gaan starten. Dit ga ik doen door cursussen aan te bieden die je op je eigen tempo kan volgen, die laagdrempelig zijn, betaalbaar én waar je direct mee aan de slag kan.

Lees verder op www.love2bemama.com