HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Een goede laptop, een must voor een foodblogger!

Geplaatst op 02/03/2019 door feelgoodbyfood

Geen 5 dagen per week van 9 tot 5 op kantoor zitten, maar je eigen dagen indelen. Heerlijk! Het liefst werk ik de helft van de dag creatief en de andere helft achter de laptop. Wanneer ik de ochtend/middag aan het koken en fotograferen ben (tja, dit kan alleen met daglicht), zit ik in de namiddag/avond vaak achter de laptop om alles uit te werken. Recepten uitschrijven, foto’s uit zoeken en bewerken, artikelen schrijven of overige werkzaamheden zoals social media inplannen, administratie, mails beantwoorden etc.

Het fijne aan werken als zzp’er: je kunt werken waar je wilt! Voor Feelgoodbyfood werk ik vaak in koffietentjes of de bieb. Ik huur bewust geen kantoorruimte, omdat ik het juist zo fijn vind dat ik mij eigen werkplek kan kiezen.

Doordat Feelgoodbyfood en freelance klussen om online communicatie draait, is een goede laptop voor mij een must! Mijn laptop en ik zijn zo ongeveer één. Bijna overal waar ik heen ga, gaat mijn laptop met mij mee.

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl