HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Hotspots in Rotterdam // Hier moet je zijn in de Havenstad!

Geplaatst op 18/03/2019 door ilovehealth

Als klein meisje kwam ik veel in Rotterdam. De stad heeft voor mij een hoop sentimentele herinneringen en ik breng nog graag een bezoekje aan de havenstad. Het barst er van de hippe hotspots! Speciaal voor jou op een rijtje: dit zijn de hotspots in Rotterdam.

De leukste hotspots in Rotterdam

Bertmans

Dit toffe restaurant heeft 2 locaties in Rotterdam: Noord en Centrum. Bij Bertmans eet je de lekkerste pannenkoekjes, eggs and avocado toast, bowls, zoete aardappelwedges met tahin en ga zo maar door. Je kunt er terecht voor ontbijt, brunch, lunch, borrel en diner. Je krijgt spontaan keuzestress van de uitgebreide kaart want alles klinkt even lekker. Er staan veel vega(n) opties op de kaart en er is genoeg keuze voor mensen met bepaalde voedselallergeen. Bij Bertmans heeft men een passie voor de gezond keuken en de gerechten worden klaargemaakt met pure en seizoensgebonden ingrediënten.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl