HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Persoonlijk: volop genieten van onze (nieuwe) tuin aan het water

Geplaatst op 18/03/2019 door love2bemama


Wintermens of zomermens?

Ik hou van alle seizoenen en aan het eind van een seizoen ben ik weer toe aan het volgende seizoen. Ik kan van elk seizoen evenveel genieten. In de zomer ben ik veel meer buiten aan het leven en in de winter vind ik het heerlijk om te cocoonen. Weinig mensen om mij heen, veel gezelligheid en warmte binnen. In de zomer haal ik alle sociale activiteiten weer in! 

Zeker nu wij aan het water wonen verlang ik nog heel erg naar de vrieskou. Het lijkt mij super leuk om vanaf onze stijger te kunnen gaan schaatsen. Vorig jaar kon het bijna, maar toen ging het weer dooien. Dit jaar heeft het wel gevroren maar toen lag er sneeuw en kon het ijs niet meer groeien. Daarom hoop ik dat we stiekem nog een beetje winter krijgen…

Een fijne tuin

Wat ik het fijnste vind aan de zomer is het tot laat buiten zitten, de kinderen die heerlijk buiten spelen en de BBQ die meer gebruikt wordt dan de keuken. Het is makkelijker om te koken, niet te moeilijk doen en lekker lang nazitten. 

Lees verder op www.love2bemama.com