HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Tips voor werkende fitmoms: Zo houd ook jij alle ballen in de lucht!

Geplaatst op 04/03/2019 door followfitgirls


4 x tips voor werkende fitmoms

Tip 1: Maak een weekplanning

Omdat mijn man onregelmatige diensten werkt, is het bij ons thuis het makkelijkste om per week een planning te maken. Maak een lijstje voor jezelf met dingen die moeten gebeuren (zoals boodschappen, schoonmaken, etc.) en verdeel zo mogelijk de taken met je partner. Plan op deze manier ook je sportmomenten in zodat die vast staan in de agenda. Op deze manier heb je geen smoes hebt om niet te gaan sporten!

Tip 2: Gooi die knop om!

Als het in de planning staat weet je in ieder geval dat de tijd er is, maar nu is het nog een kwestie van doen! Het moet gewoon in je systeem komen, maar dat is zeker in het begin veel makkelijker gezegd dan gedaan, I know. Maar ergens moet toch die knop om. Je vraagt jezelf ook niet elke ochtend af of je wel zou gaan werken of niet. Je staat gewoon elke ochtend op en gaat werken en eigenlijk moet je hetzelfde met sporten doen. Het staat in de planning, dus na het werk ga je door om te sporten. Of op het moment dat de kinderen op bed liggen gooi jij jezelf in een sportoutfit en gaat een heerlijke workout thuis doen. Niet te veel over nadenken, maar gewoon doen!

Lees verder op www.followfitgirls.com