HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 105 – makkelijke recepten

Geplaatst op 19/03/2019 door linda

Het is jullie vast niet ontgaan dat het afgelopen week de Nationale Week Zonder Vlees is. Ik doe er ook aan mee, omdat ik het een super initiatief vind. Voor mij hoeft niemand vegetariër te worden. Het draait veel meer om bewustzijn over onze vleesconsumptie. Het mooie eraan is dat als je vlees laat staan, je als vanzelf nieuwe producten aan je eetpatroon toevoegt. 

Zo hebben wij deze week twee verschillende soorten vegetarisch gehakt ontdekt. Er zat ook een misser tussen met plantaardige kipstuckjes die in de prullenbak zijn beland. De week verliep in ieder geval een stuk soepeler dan vorig jaar. Vandaag spijbel ik een dagje. Deze dag staat in het teken van de verjaardag van onze zoon. In totaal eten er zo’n 50 mensen mee en die ga ik niet lastigvallen met vegetarisch maaltje. Mijn oven draait overuren met de spaghetti bolognesesaus van Jamie Oliver. Het wordt in ieder geval een super leuke dag vandaag.

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl