HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #90 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 16/03/2019 door mindyourfeed

Zo, goedemorgen. Weer een week voorbij…. Het blijft een cliché dat ik ook maar blijf herhalen. Maar de weken vliegen hier voorbij. Afgelopen week was ik 2 dagen volop bezig aan mijn nieuwe business. En dat was heerlijk! Nieuwe plannen verder uitwerken en mezelf even helemaal overgeven aan alles wat er al maanden in mijn hoofd rondzoemt. En met resultaat want binnenkort kom ik met iets heel tofs. Ik zei het al eerder, ik ga andere ondernemers helpen om online te stralen met alle prachtige veren die ze hebben. Om precies te laten zien waar zij voor staan en hun unieke boodschap helder de wereld in te krijgen. Can’t wait! Mocht je daar meer over willen weten of nu al benieuwd zijn naar wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen, sent me a message! Voor nu, want het is wel gewoon weer zaterdag, staat er weer een nieuw weekmenu online. Heerlijk, een beetje structuur in de toch al chaotische weken…

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl