HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Weekmenu Nationale week zonder Vlees

Geplaatst op 15/03/2019 door healthbyhanneke

Doe jij mee aan een weekje geen vlees eten? Om je te voorzien wat inspiratie deel ik een weekmenu voor de Nationale Week Zonder Vlees. Dit artikel bevat een aantal vegetarische recepten, maar ook recepten die je met een kleine aanpassing vegetarisch kunt maken. Wie weet levert dit jou nog veel meer inspiratie op om van jouw favorieten voortaan een vegetarische variant te maken.

Weekmenu Nationale Week Zonder Vlees ter inspiratie

Als je geen vegetariër bent kan het best een uitdaging zijn om ineens een week lang geen vlees te eten. Het is niet zo dat we het niet kunnen missen, maar het is eerder vaak een gewoonte. Eens vaker een dagje zonder vlees of vis heeft een enorm positieve impact op mens, dier en milieu. Daarom zeg ik doen, wat is nou de moeite om even een weekje het vlees over te slaan. Om je te voorzien van wat inspiratie heb ik een weekmenu voor je in elkaar gedraaid. Ik deel in mijn weekmenu Nationale Week Zonder Vlees natuurlijk vooral op de werkdagen gerechten die lekker snel klaar zijn.

Lees verder