HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

3 Tips om hoopvol te zijn, ook als is het ontzettend moeilijk

Geplaatst op 01/03/2021 door boostyourhealth

We leven momenteel in roerige tijden en veel mensen worstelen dan ook met hoopvol te zijn. We weten dat het er in de toekomst beter uitziet, maar niet wanneer dit nu eindelijk eens gaat gebeuren. Wij geven je 3 handige tips om hiermee om te gaan en de veerkracht en positiviteit vast te houden en hoopvol te blijven voor de toekomst. Lees je mee? 

Erken dat je niet hoopvol bent

Ja, het is aardig en nuttig om te leren hoopvol te zijn. Maar hoe zit het nu als alles voelt alsof het om ons heen instort? Sommige mensen zijn gewoon van nature optimistisch – zelfs in een situatie als deze. Maar over het algemeen is veerkracht iets dat wordt geleerd – eerst door onze ervaringen in de kindertijd, mogelijk, en later als we door de onvermijdelijke uitdagingen van het leven gaan. Als je iemand bent die het moeilijk vindt of zich zelfs dom voelt om nu optimistisch te zijn, weet dan dat hoop niet noodzakelijkerwijs betekent dat je denkt dat alles altijd geweldig zal zijn. Hoopvol zijn hoeft niet te gaan over het zoeken naar de positieve kant of onszelf voor de gek te houden door te denken dat alles goed komt. 

Lees verder op www.Boostyourhealth.nl