HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

5 redenen waarom samen sporten stimulerend werkt

Geplaatst op 18/03/2021 door boostyourhealth

Sport jij alleen of samen? Als je samen sport maak je het naast wat gezelliger ook wat fanatieker. Je kunt elkaar motiveren en over de streep trekken als je even geen zin hebt. Vooral als dit een nieuw voornemen is en je geneigd bent om na een aantal keer gewoon weer op de bank naar jouw favo serie zit te kijken in plaats van een stevige workout, dan moet je dit zeker even lezen!

Je kunt elkaar motiveren en stimuleren om tot het uiterste te gaan

Wat is er leuker dan elkaar te motiveren als het even niet zo goed gaat. Je geeft elkaar een oppepper en daagt elkaar uit en waar je in het begin dacht waar ben ik aan begonnen veranderd als snel in “dit moeten we vaker doen!”.

Thuis blijven is geen optie

Als je alleen gaat sporten, dan kun je je mindset nog misleiden door lekker thuis zielig op de bank te blijven en je favo serie te kijken met een zak chips. Of je bent net ongesteld geworden en hebt vooral zin in een goed boek met een stuk chocolade. Maar dan is er die ander, die goede vriend of vriendin die jouw over de streep trekt en zegt “We doen het samen en je komt gewoon, je kunt het!” 

Lees verder op www.boostyourhealth.nl