HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Breng je foto’s tot leven met BesteCanvas

Geplaatst op 31/03/2021 door boostyourhealth

Foto’s zijn voor mij altijd heel erg belangrijk geweest. Mijn moeder plakte vroeger altijd heel veel foto’s in. Super gezellig vond ik het om haar aan de eetkamertafel te helpen met het sorteren van alle kiekjes. Iedereen kreeg zijn eigen album; mijn broer, ik en dan was er nog het familiealbum. Mijn tienerkamer stond vol met fotolijstjes en ook mijn schoolagenda’s plakte ik helemaal vol. De liefde voor foto’s heb ik dus zeker van geen vreemde. Want toen ik eenmaal de volwassenen leeftijd bereikte ging ik zelf ook door met het maken van fotoalbums. Toen ik 12 jaar geleden op mezelf ging nam ik dan ook 14 mega albums met mij mee. Daarna raakte foto’s afdrukken een beetje op de achtergrond. Zo zonde, maar gelukkig heb ik er nu weer een paar kunnen afdrukken en er mijn huis mee opgevrolijkt.

Ik denk dat jullie dat ook wel merken, nu alles digitaal gaat wordt er met foto’s niet meer zoveel gedaan. Telefoons hebben ruimte voor duizenden foto’s dus daar staan ze prima. Wellicht zet je ze hooguit over op je computer waar ze dan ook niet meer afkomen. Bij mij was dit ook het geval. Ik zette alles in “albums” over op Facebook en vervolgens deed ik er helemaal niets meer mee. Ook merkte ik aan mezelf dat ik meer “rust” in huis wilde. Frutseltjes en losse fotolijstjes verdwenen ook berging in.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl