HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Geniet van je kostbare tijd met Greenwatch

Geplaatst op 23/03/2021 door boostyourhealth

Als er iets is wat we van de Covid-19 pandemie hebben geleerd is dat we de dagen ook doorkomen met meer rust. We hoeven niet altijd te rennen en te vliegen. We hoeven niet altijd “aan” te staan. Doordat we niet meer meet heel veel mensen kunnen afspreken hebben we ons sociale kringetje verkleint en hebben we de band met de mensen die we wel zien intenser kunnen maken. Waar we voorheen wel eens zeiden “tijd is geld” is het nu “tijd is kostbaar”. Bij Greenwatch weten ze wel wat ze met kostbare tijd moeten doen. Ik vertel je er graag over, lees je mee?

Ondanks dat de Covid-19 pandemie voor veel ellende heeft gezorgd, heeft het ook rust en ruimte gebracht. Als ik om me heen kijk dan zie ik dat mensen kalmer zijn en meer tijd nemen voor zichzelf. Dit komt omdat er veel meer tijd “gecreëerd” wordt, omdat we gewoonweg nergens anders naartoe kunnen. Restaurants zijn dicht, er is een avondklok, en we mogen maar 1 persoon per dag op bezoek krijgen. Doordat er meer tijd is leven we duurzamer. We nemen de tijd om uitgebreid (biologisch) te koken, om bewuster om te gaan met de natuur, we kopen minder spullen. en we investeren meer ECHTE tijd in elkaar. We luisteren beter naar elkaar en zijn ons bewuster van onze omgeving.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl