HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Maak kennis met Geurwolkje + een toffe korting voor jou!

Geplaatst op 29/03/2021 door boostyourhealth

Een aantal weken geleden ontving ik mijn eerste prachtige diffuser van Geurwolkje. Ik had ze al geregeld op sociale media voorbij zien komen en keer op keer liet ik hem aan me voorbij gaan. Nu snap ik daar niets meer van, want ik weet wel zeker dat mijn mooie exemplaar nog een broertje of zusje gaat krijgen voor mijn slaapkamer. In dit artikel wil ik jullie gaan vertellen over de producten van Geurwolkje, mijn persoonlijke ervaringen en mag ik een toffe kortingscode met jullie delen! Als dat geen feest is?!

Wat mij direct opviel toen ik mijn diffuser via de website ging uitzoeken is het prachtige design wat de diffusers hebben. Bijna alle goedkope aroma diffusershebben een aardse ronde vorm met mooie zachte kleuren. Ikzelf heb in mijn woning veel lichte kleuren, wit en hout. Het is alsof Geurwolkje bij mij in huis heeft gespiekt, want ze zouden allemaal perfect passen. Uiteindelijk koos ik voor de “Original Nimbus 2.0”, die naast diffuser ook als nachtlampje kan fungeren.

Lees verder op wwwboostyourhealth.nl