HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Maak maandag jouw lievelingsdag!

Geplaatst op 01/03/2021 door ilovehealth

YAY IT’S MONDAY’ – said no one ever. Bleh, die wekker op maandag voelt toch altijd nog ietsje zwaarder dan de rest van de dagen. Het lijkt altijd te regenen, je lievelingsbroek zit in de was, op werk is iedereen chagrijnig en je mailbox staat ramvol. It’s all about your mindset honey. Vanaf vandaag spring jij je bed uit. Want met deze lifehacks wordt jouw maandag jouw lievelingsdag van de week.

Begin niet gehaast

Vanaf het moment dat de wekker ging (ok na 3 keer snoozen) lijkt ALLES verkeerd te gaan. Herken je dit gevoel op de maandagochtend? Zet je wekker op maandag 5 minuten eerder. Zo begin je je week niet gehaast. Neem de tijd om te douchen, een leuke outfit uit te zoeken, zet een kopje koffie en maak een ontbijtje voor jezelf. Sta op omdat het een nieuwe dag is, niet omdat je naar je werk moet. Zo voorkom dat je de hele dag/week achter de feiten aan blijft lopen. Die 5 minuten slaap haal je vanavond wel weer in.

Lees verder op www.HaveANiceDay.nl