HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Sporten met ILH // Hoe vaak, wat en waar sporten wij?

Geplaatst op 07/03/2021 door ilovehealth

Voor veel mensen is ‘vaker sporten’ een van de vele goede voornemens. Wij geven jullie een kijken in onze sportroutine. Wat doen wij het liefste aan sport, hoe vaak gaan wij nou écht en slaan we ook wel eens over? En hoe heeft sporten er voor ons uit gezien door de jaren heen? Wie weet geeft het jullie nieuwe motivatie/inspiratie.

Daisy

Ik sport echt omdat ik het leuk vind en om mij goed te voelen. Ik voel mij nu eenmaal beter en fijner als ik 2 of 3 keer per week kan knallen in de gym. En dus niet omdat ik strak in mijn vel moet zitten of voor die fel begeerde summer body. Dat is ‘vroeger’ wel eens anders geweest hoor. Maar nu sport ik echt alleen omdat ik het leuk vind en mij er zo veel beter door voel. HIIT-lesjes zijn toch wel mijn favoriet. Stuk gaan bij een lesje Rocycle of op een loopband bij Saints & Stars. Sinds kort train ik ook bij het gloednieuwe The Workout Lab. Ech

Lees verder op www.Ilovehealth.nl