HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Win Acties

Win een schoonmaakset van Klok en Point-Virgule t.w.v. € 55,-

Geplaatst op 20/03/2021 door GezondNu

De vogels fluiten en de gele narcissen staan in bloei. De lente is in aantocht. Sommige mensen krijgen dan meteen de schoonmaakkriebels. Maar wat als je een hekel hebt aan huishoudelijk werk. Met dit pakket ben je niet meer te houden en ga je graag aan de poets. Met de producten van Klok en Point-Virgule doe je het fluitend en ook nog eens ecologisch verantwoord. Aan de slag dus en word dolblij van een lekker fris ruikend huis. 

Schoon en fris het voorjaar in

Vind jij het belangrijk dat er geen parfum en kleurstoffen toegevoegd zijn aan je schoonmaakproducten? Grijp dan nu je kans. gezondNU mag vier schoonmaaksets met producten van Klok en Point-Virgule cadeau geven. Met de producten van Klok reinig je grondig je hele huis. Zij stoppen geen parfums en kleurstoffen in hun producten waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Klok is vriendelijk voor je huid. Alle Klok-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Lees verder op www.GezondNu.nl