HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Win Acties

Win Mizuno hardloopschoenen t.w.v. € 149,95

Geplaatst op 23/03/2021 door GezondNu

e voeten brengen je overal naartoe en werken hard tijdens het wandelen of hardlopen. Pas als je last krijgt van je voeten, merk je wat een ingenieuze bouwwerkjes van kleine botjes, spierenen pezen je onderdanen zijn. Bijvoorbeeld als je overpronatie (doorgezakte voeten) hebt. Bij het lopen kantelt je voet dan te veel naar binnen en dan kunnen klachten ontstaan.

Eindeloos loopplezier

Speciaal voor hardlopers met overpronatie heeft Mizuno de nieuwe Wave Inspire 17 ontwikkeld. Een hardloopschoen met een ingenieuze constructie in de zool: een combinatie van MIZUNO WAVE en MIZUNO ENERZY. Met goede ondersteuning en een perfecte demping. Mizuno R&D levert met deze schoen een formidabele antipronatie-schoen af. De lichte, dynamische schoen biedt ondersteuning voor een juiste looppas. De schoen is voorzien van de laatste technologieën op het gebied van demping, veerkracht, energieteruggave, comfort, afwikkeling, gewicht, slijtvastheid en stabiliteit. Zo geniet je van eindeloos veel hardloopplezier, ook als je last hebt van overpronatie. 

Lees verder op www.GezondNu.nl