HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Besparen op gas: Dit kan je makkelijk doen!

Geplaatst op 19/03/2022 door love2bemama

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan: de gasprijzen zijn onwaarschijnlijk hoog en dit ga je op een bepaald punt in je portemonnee voelen. Als gezin kan het lastig zijn om op een efficiënte manier te besparen op gas. Toch kan je hier zomaar tientallen, dan wel honderden euro’s mee besparen. 

Wist je dat we in de zomer ruim acht keer zoveel minder gas gebruiken als in de winter?Helaas is het wel weer zo dat we juist in deze koude periodes dan weer veel meer gas verbruiken. De verwarming is dan ook de grootste boosdoener. Door de thermostaat een paar graden hoger te zetten voeg je steeds meer euro’s toe aan je uiteindelijke gasrekening. Met kinderen is het lastig om op een efficiënte manier te besparen op gas. Toch is het simpeler dan het lijkt. Want met deze simpele tips bespaar je simpel en direct op je gasverbruik. 

Besparen op gas: Makkelijke tips! 

Er zijn meerdere dingen die je kan aanpassen aan je dagelijkse gedrag die van invloed zijn op de gasrekening. Dit zijn gelukkig ook dingen die je de kinderen makkelijk kan aanleren of zelf op kan toezien. Zo kan je makkelijk op gas besparen met kinderen in huis. Succes.

Lees verder op www.love2bemama.com