HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Modetrends 2022: klaar voor dit jaar!

Geplaatst op 23/03/2022 door love2bemama

Met de opkomst van crafting en het escapisme in het afgelopen jaar, kijken we vooruit naar een line-up van diverse en spannende trends voor 2022. Naast de explosie van TikTok en andere sociale media in 2021, is er ook de opkomst van milieubewustzijn en de wens voor eco-vriendelijke merken. Veel van de sociale media trends die enorme populariteit hebben gekend, zijn handgemaakt, zoals dikke jassen en patchwork topjes. Modetrends 2022 lijkt dus te zullen gaan over het balanceren van het verlangen naar nieuwe items en gewaagdheid, in combinatie met duurzaamheid.

Modetrends 2022: De comeback van juwelen

Of het nu in de beautywereld is, of in accessoires, maak je klaar voor een grote comeback van juwelen, en al zeker bling. Na zoveel tijd binnenshuis, lijkt het erop dat trendsetters klaar zijn voor wat maximalisme bij hun outfits. Oorbellen, kettingen, ringen, just be ready to shine!

Gewaagd met kleur

Uitgaan betekent ‘all-in’ gaan! Aangezien de catwalks nog maar pas zijn heropend, lijkt het erop dat de ontwerpers de verloren tijd willen inhalen met een aantal over-the-top tinten. Terwijl je veel van de pantone kleur van het jaar, Very Peri, zult zien, zullen er eindeloos veel andere kleurkeuzes zijn.

Lees verder op www.love2bemama.com