HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Zwanger wat moet ik regelen?

Geplaatst op 24/03/2022 door love2bemama

Gefeliciteerd! Je bent zwanger en gaat een wonderlijke tijd tegemoet. Een periode waarin je uitkijkt naar de komst van je kindje. Dit is vanzelfsprekend heerlijk, maar er komt ook wel het een en ander op je af. Er is namelijk ook nogal wat je moet regelen als je eenmaal zwanger bent. Wat moet je regelen als je zwanger bent? Je leest het hier. 

De komst van een baby brengt nogal wat verandering met zich mee, maar ook een hoop geregel. Er zijn dingen die op orde moeten zijn voor je bevalling en de periode erna. Wat moet je regelen als je zwanger bent? We hebben de belangrijkste punten voor je op een rij. 

Wat moet ik regelen als ik zwanger ben? 

Ben je zwanger en nog niet getrouwd of heb je het ouderschap nog niet goed geregeld met je partner? Dan is het verstandig om dit blog alvast even te lezen.

Zwanger wat moet ik regelen? Een verloskundige!

Een van de eerste dingen die je moet regelen is het zoeken van een verloskundige. Hier wordt je baby gedurende de zwangerschap in de gaten gehouden en gecontroleerd op het gebied van gezondheid. Ook houd de verloskundige de gezondheid van jou, als moeder in de gaten.

Lees verder op www.love2bemama.com