HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone

Verschillende kristallen met bijbehorende doelen

Geplaatst op 28/03/2024 door BedRock

Er zijn ongelofelijk veel kristallen met allemaal een eigen betekenis en doelen. Kristallen hebben verschillende vormen, kleuren en krachten, maar hoe weet je of je de juiste kristal te pakken hebt? 

Er bestaan werkelijk waar duizenden kristallen. Deze zijn onder te verdelen in zeven verschillende typen: Er zijn Triklien, Monoklien, orthorombisch, tetragonaal, Hexagonaal en Kubisch. Deze onderverdeling ontstaat door de vlakken op een kristal. In principe is altijd een van de zeven geometrische structuren in een steen terug te vinden. 

Binnen deze zeven groepen heb je veel kristallen met allemaal een eigen kracht. Juist omdat ze van betekenis zijn, vinden veel mensen het fijn om er een te hebben. Alleen: hoe weet je welke kristal bij jou past in welke fase van jouw leven? En hoe gebruik je ze dan precies? Deze gids neemt je aan de hand als het om kristallen gaat.

Lees verder op www.bedRock.nl