HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Fashion

Mijn favo sport leggings van dit moment

Geplaatst op 28/04/2015 door ilovehealth

Mijn favo sport leggings van dit momentMijn favo sportbroeken

Ja, ik beken: ik kom om in de sport leggings. Nu heb ik deze natuurlijk ook allemaal heel hard nodig, want ik sport veel. En elke keer dezelfde aan, kan natuurlijk niet. Stel dat iemand het door heeft! En om niks elke keer een wasje draaien is slecht voor het milieu. Allemaal hele goede redenen voor die uitgebreide sportlegging collectie. Toch!?

Nee, ik weet het. Het is de grootste onzin... Maar wat word ik blij van al die coole leggings! Sommige zijn fijn voor het hardlopen, anderen voor in de gym en ik heb zelfs een aantal leggings speciaal voor (hot) yoga. Dit zijn ze!

Run broekkies

Met hardlopen vind ik het vooral belangrijk dat er vakjes in zitten om bijvoorbeeld mijn sleutels op te bergen. Ook een vereiste: dat ze niet afzakken. Niks vervelender dan elkaar 300 meter de boel op moeten hijsen.

Nike Epic

Het is niet de nieuwste collectie van Nike, maar ze blijven mijn favoriet! En ze zijn nog te koop :-) Ze zijn vooral fijn voor het hardlopen. Er zitten twee vakjes in, bijvoorbeeld voor je sleutels of iPod. Het materiaal draagt fijn en de opengewerkte achterkant vind ik leuk. En dan dat printje... love it!sport broeken Nike Epic

Puma

Ook dit is een fijne legging voor het hardlopen. Al doet "ie in de gym ook goed z'n werk. Het materiaal is lekker stevig en het heeft een kleine vakje voor je sleutels. De legging komt uit de nieuwste collectie van Puma, dus die moet zeker nog verkrijgbaar zijn. (Hier te koop) Sport broeken Puma

In the gym

In de sportschool draag ik het liefst leggings tot net ver mijn knie, maar niet tot mijn enkel. Zo kan je deadliften, zonder dat de hele gym je broekje in kijkt, maar je zweet je niet helemaal suf met lange pijpen.

Röhnisch shape tight

Deze zwarte legging met roze kniestukken van Röhnisch komt tot halverwege je kuiten en heeft een speciaal shape effect d.m.v. naden op je billen en heupen. Met andere woorden: lekkere billen! Het materiaal is ook lekker stevig en daardoor draagt het heel fijn en comfortabel. (Hier te koop)Röhnish sport broeken

Lees hier verder voor mijn andere favorites op I Love Health!

,