HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Onze Paleo Bruiloft (met heel veel foto's!)

Geplaatst op 07/04/2017 door eetpaleo

Wauw, het lijkt alweer super lang geleden dat Thijs en ik zijn getrouwd. Wat heb ik daarop ontzettend veel leuke en lieve reacties van mijn lezers ontvangen (nogmaals heel erg bedankt daarvoor!) en ik weet dat er ook een heleboel verzoekjes zijn geweest voor de foto’s. Dus bij deze! Een super lange blog vol met foto’s van mijn bruiloft. Het zal je misschien niet verbazen dat we alles zo veel mogelijk Paleo-stijl hebben gevierd – van een Paleo bruidstaart tot speciale ringen en van een barbecue in maart tot glutenvrij bier. De enige uitzondering die ik heb gemaakt is dat ik geen barefoot schoenen aan had, maar in plaats daarvan gewoon eens een keer hoge hakken 😉 (al was het wel even spannend om te zien of dat ik nog wel kon)

De bruiloft

Op 17 maart was het zo ver, onze trouwdag. We hebben ervoor gekozen om administratief te trouwen. Gewoon ‘eventjes’ bij het gemeentehuis dus, geen uitgebreide ceremonie of witte jurk. Voor ons was het vooral belangrijk dat onze bruiloft zo veel mogelijk bij ons paste en dat we dit konden vieren met de mensen die voor ons het belangrijkst zijn. Mijn jurk was paars/blauw van Karen Millen, een cocktailjurkje.


Onze ringen zijn waarschijnlijk absoluut niet wat je zou verwachten. Thijs wilde eigenlijk geen echte metalen trouwring en ik had van hem al een mooie gouden verlovingsring gehad. Toch vonden we een metalen ring beide niet zo praktisch – je kunt er niet echt mee gaan sporten, koken met zware gietijzeren pannen zorgt ervoor dat het verbuigt of beschadigt, in het water glijdt het af en zo konden we nog wel meer bedenken. Onze oplossing? Siliconen ringen van Qalo. Met deze kun je eigenlijk alles doen wat je wilt zonder dat je de ring beschadigt of verliest. Voor mij is een trouwring vooral een symbool wat ik altijd bij me wil dragen, deze van siliconen vind ik dus ideaal. Voor veel mensen even wennen, maar wij zijn er blij mee!

High Tea

Na de korte ceremonie – die trouwens echt heel bijzonder was, wat een ongelofelijk mooi moment – zijn we met familie gaan genieten van een High Tea.

Lees verder op EetPaleo.nl!