HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Grieks/Portugese Zomersalade

Geplaatst op 01/04/2018 door glow

De zomer is inmiddels alweer een tijdje voorbij, maar de herinneringen aan al het heerlijke vakantie eten zit zeer waarschijnlijk nog wel ergens in je gedachten opgesloten. Denk nog maar eens terug aan die zonnige weken in de Algarve, of aan je tijd op één van de vele Griekse eilanden. Deze simpele salade zou je zomaar weer in die vakantiemodus kunnen brengen. Want dit recept heeft zowel Griekse als Portugese invloeden.

Kom maar op met die zomerherinneringen
Snijd de komkommer, avocado en tomaten in robuuste blokjes. Lek de feta uit en brokkel deze in stukken. De ui snijd je door de helft en vervolgens in flinterdunne plakjes. Leg de botersla op je bord, voeg vervolgens de ui, tomaten, komkommer, feta, avocado en olijven toe. Besprenkel naar eigen smaak je salade met de rode wijnazijn en olijfolie. Nu nog flink wat gedroogde oregano er overheen, en de gedachten aan je vorige zomervakantie kunnen beginnen!

Wat heb je nodig (voor 1 salade)

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl