HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekendbites: Wafel recept met zongedroogde tomaat

Geplaatst op 08/04/2018 door UitPaulinesKeuken

Nu ik met regelmaat hartige wafels maak ben ik er wel achter gekomen dat je ze warm moet eten. Gelijk uit het wafelijzer bedoel ik daarmee. Je kunt natuurlijk best zes minuten wachten tot dat je voor iedereen een wafel hebt gemaakt. Wel zo gezellig. Maar wanneer ze volledig zijn afgekoeld verliezen ze hun knapperigheid en daarmee naar mijn idee ook hun charme. Zet alles dus klaar, zodat je daarna gelijk kunt eten!

Nou heb je niet zoveel werk aan deze variant. Ik vind het lekker om nog een paar trostomaatjes in de pan te bakken, zo eet je tomaten op twee manieren. Lekker met nog wat wat geraspte Parmezaanse kaas. Voor het wafelbeslag gebruik ik karnemelk. Het zuur uit de karnemelk zorgt dat het bakpoeder extra goed werkt. Hierdoor krijg je een luchtiger beslag. Samen met het eiwit wat het beslag ook luchtig maakt krijg je echt een heel goed wafel resultaat. Wanneer je op zoek bent naar nog een wafel recept kijk dan hier voor een Aziatische variant.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl