HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Win Acties

Win een luxe kweektafel van Royal Well t.w.v. € 299,-

Geplaatst op 24/04/2018 door GezondNu

Deze luxe, verrijdbare kweektafel De Grower-On-Wheels van Royal Well is geschikt voor hobbykwekers, die graag op stahoogte werken (128 cm). Mooi voor op je terras of balkon!. De Grower-On-Wheels is solide en gemaakt van 18 mm dik vurenhout en standaard voorzien van 4 voorgemonteerde stalen wielen. Het hout is FSC gecertificeerd en geïmpregneerd dus duurzaam ten top!

De broeikas heeft een in drie standen in hoogte instelbaar klepraam van 3 mm dik veiligheidsglas en twee inklapbare kweekschappen. De bak is bekleed met dik foliehoes, die de uitspoeling van grond tegengaat. Er kan circa 100 liter grond in. Het overtollig regenwater wordt afgevoerd door een slang, die in de bodem van de foliehoes is aangebracht. De Grower-On-Wheels is reuze makkelijk in elkaar te zetten. Hij wordt geleverd met voor-gemonteerde elementen. En lukt het niet dan haal je toch je gezellige buurman erbij.

Lees verder op www.GezondNu/Winacties.nl