HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Workouts

Workout: Are You Beach Ready?

Geplaatst op 24/04/2018 door boostyourhealth

Het is weer zover, de bikini’s en rokjes mogen weer uit de kast! Het is altijd wel weer even wennen vind ik. De eerste keer dat ik mijn jurkje met slippers aantrek besef ik altijd op het laatste moment dat mijn benen toch nog even gewaxt en ingesmeerd moeten worden. Die teennagels moeten ook echt weer geknipt en gelakt worden. En ja, dat lijf moet natuurlijk ook weer bikiniproof worden. Eigenlijk komt de zon net een paar kilo te vroeg! Maar voor de zomer die paar vetrolletjes omtoveren in een strakke buik lukt nog wel. Niet vanzelf uiteraard, je moet er wat voor doen en zeker ook wat dingen voor laten!

5 workout tips  ‘to get beach ready’!

Kies voor effectieve workouts

Wil je vooral een strakkere buik kies dan voor workouts gericht op abs & core. Kies voor effectieve workouts, zoals krachttraining en HIIT workouts. Krachtige en intensieve work-outs geven een boost aan je lichaam. Probeer om de dag te sporten zodat je lichaam tussendoor kan herstellen. Ken je bbb health boutique? Hier kan je in 30 minuten effectief shapen in een hot cabin, de warmte stimuleert de vetverbranding en de training is afgestemd op jouw lichaam.

Kies voor workouts die je leuk vindt

Je kan iets alleen volhouden als je gemotiveerd bent. De beste workout is dus altijd nog de workout die je regelmatig wil doen. Hou het leuk voor jezelf, dus voel waar je behoefte ligt en kies de workout die bij je past.

lees verder:

https://www.boostyourhealth.nl...