HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

5 redenen om samen met je kinderen het nieuws te lezen

Geplaatst op 03/04/2019 door love2bemama

Ze krijgen steeds meer interesse in het nieuws

Om hun nieuwsvragen te beantwoorden hebben we gedacht om een abonnement op een krant te nemen. Hun interesse om de krant te lezen is er wel. Als we bij opa en oma zijn slaan ze regelmatig de krant open om wat korte berichten te lezen. Maar voor kinderen vind ik dit vaak nog lastig te begrijpen en het sluit niet aan bij hun belevingswereld. Als moeder wil ik ze op deze leeftijd toch nog wel beschermen voor bepaalde nieuwsitems. 

Omdat school is ook al actief met nieuws door samen met kinderen het Jeugdjournaal te kijken, ben ik op onderzoek uitgegaan wat nu een verantwoorde krant is voor kinderen. Ik kwam uit bij Kidsweek

Een krant voor kinderen

Toen ik mij ging verdiepen in deze krant voor kinderen was ik meteen enthousiast en was er niks meer voor nodig om mij over te halen om abonnee te worden. Kidsweek is een super leuke krant voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Kidsweek is dus de krant speciaal voor kinderen. De krant verschijnt elke donderdag en op de website Kidsweek.nl kun je elke dag extra nieuwsitems lezen. Deze super leuke krant is een echte krant bomvol nieuws wat interessant, begrijpelijk en leuk is. Precies wat ik zocht voor mijn kinderen!

Lees verder op www.love2bemama.com