HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

De leukste healthy hotspots in Haarlem

Geplaatst op 12/04/2019 door ilovehealth

Het is weer tijd om wat hotspots op een rijtje te zetten! Deze keer neem ik jullie mee naar… Haarlem. Ik vind het heerlijk om een stad te verkennen, door de straten te slenteren, winkeltjes te kijken, een bezoekje te brengen aan dé bezienswaardigheden en natuurlijk neer te strijken voor een lekkere lunch of diner. Ik vind het overigens ook heel leuk om te ontbijten in een ‘vreemde’ stad. Gelukkig barst Haarlem van de healthy leuke plekjes, dus bij deze voor jullie: dé healthy hotspots in Haarlem!

Healthy hotspots in Haarlem

By Lima

Ik ben groot fan van ByLima. Hier kun je de hele dag terecht voor ontbijt, lunch en borrel. Bij By Lima is men van mening dat een gezonde en duurzame levensstijl het leven mooier maakt. Alles wordt zoveel mogelijk zelfgemaakt en bereid met biologische seizoensproducten van lokale leveranciers. Start je dag goed met kokosyoghurt met bananencompote, granola en zomerfruit of bestel een ontbijtplankje om van alles wat te proeven. De rest van de dag kun je terecht voor lekkere broodjes, bowls en vega bitterballen (you had me at vega bitterballen), bijvoorbeeld met broccoli en linzen.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl