HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Je huis beveiligen: wel of niet doen?

Geplaatst op 04/04/2019 door love2bemama

Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden om je huis te beveiligen. Met een compacte oplossing kun je al het gewensten resultaat behalen.

Heb je al eens gedacht aan een IP Camera beveiligingscamera? Met een Somfi IP Camera ben je altijd in contact met je woning. De HD beveiligingscamera’s nemen alles op en waarschuwen bij onraad. Dit doen ze via een app op je telefoon. Ze maken gebruik van een privacy shutter zodat, wanneer je thuis bent, je privacy gegarandeerd wordt. Wanneer jij thuiskomt gaat de camera letterlijk dicht. En dat is wel een fijn gevoel! Hij gaat aan het werk wanneer het moet en wanneer het niet nodig is houdt hij zich op de achtergrond.

De IP Camera van Somfy zorgt er op een eenvoudige wijze voor dat je altijd, op ieder moment een kijkje kunt nemen in je huis. De camera’s leveren prachtige HD of full-HD beelden van hoge kwaliteit. Tevens kan je inzoomen zonder dat je beeld onduidelijk wordt. De camera’s beschikken ook over een groothoeklens van 130 graden, waardoor een groot gedeelte van de ruimte in één beeld wordt gevangen. En dat is alles wat je verwacht van een beveiligingscamera.

Lees verder op www.love2bemama.com