HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Meal preppen: ontbijt, lunch en tussendoortjes vanaf nu te bestellen bij Eezzie

Geplaatst op 16/04/2019 door followfitgirls


Een paar jaar geleden…

In januari 2015 ben ik begonnen met een gezonde levensstijl en ben ik mij gaan verdiepen in wat dit precies inhoudt. Ik ben boeken gaan lezen over gezond eten, welke voedingsstoffen belangrijk zijn, etc. Ik at al gezond maar vanaf toen ben ik nog meer op mijn voeding gaan letten, en op dat moment ben ik ook fanatiek begonnen met krachttraining en cardio. Ik merkte dat deze levensstijl mij veel meer energie gaf, ik ging lekkerder in mijn vel zitten en werd hierdoor een heel ander mens.

Meal preppen

Ik had een druk leven met een fulltime baan, maar ik wilde daarnaast ook nog 3 à 4 x in de week sporten en zo gezond mogelijk eten. Omdat ik tegen mijn hoge verwachtingen aan liep, ontstond het idee om mijn week te gaan plannen; op welke dagen ging ik sporten en wat gingen wij (mijn vriend en ik) de hele week eten? Om rust te creëren maakte ik in het weekend de voorbereidingen voor de nieuwe week. Door te meal preppen maakte ik gezonde en gevarieerde ontbijtjes, lunches en tussendoortjes en die bewaarde ik in de vriezer. Door het de avond van tevoren uit de vriezer te halen, had ik de volgende dag een lekker én gezond ontbijt, lunch en/of tussendoortje.

Lees verder op www.followfitgirls.com