HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

10 voordelen van een fitness-app

Geplaatst op 11/04/2020 door fitnl


Voordeel 1: De app berekent precies wat je moet eten

Als je gericht wilt afvallen, aankomen of op gewicht wilt blijven is het belangrijk om te weten wat in jouw geval je caloriebehoefte is. Vind je het lastig om te bepalen hoeveel je zou moeten eten op een dag? Een voordeel van een app zoals de FIT Methode-app is dat je een goede schatting krijgt van hoeveel calorieën je nodig hebt op een dag. Heel handig, want hierdoor hoef je zelf geen moeilijke handmatige berekeningen meer te doen. De app rekent de juiste waardes al voor jou uit.

Voordeel 2: Het helpt om gezonder te eten

Een ander groot voordeel van het gebruiken van een app is dat het je bewust maakt van je eetgewoontes. Als je je voeding ermee bijhoudt krijg je namelijk een goed beeld van hoeveel calorieën en macronutriënten je op een dag tot je neemt en nodig hebt.

Bij veel van mijn coachingsklanten zorgt alleen het loggen er vaak al voor dat ze gezonder gaan eten. Dit komt omdat ze zich meer bewust worden van hun eetgedrag.

Lees verder op www.fit.nl