HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Thuis trainen? 8 tips om meer uit je training te halen

Geplaatst op 03/04/2020 door fitnl


1 – Start met een plan

De befaamde uitspraak van kolonel John “Hannibal” Smith is toepasbaar op elk doel van het leven:

“I love it when a plan comes together”

Zonder een goed uitgedacht plan maak je een valse start en geen vooruitgang. Bovendien is dat een echte motivatiekiller. Ga voor een prikkelend trainingsschema wat je consistent volgt en wat bij je past. Om je op weg te helpen hebben we tientallen trainingsschema’s in onze app voor thuis en in de sportschool. De sportschooltrainingen kun je aanpassen zodat je met de middelen die je in huis hebt alsnog kunt trainen. Download ze direct en start vandaag nog gratis met onze app.

2 – Gebruik Youtube ter inspiratie

Gelijk aan de slag met iemand die de oefeningen voordoet? Kijk eens naar de duizenden Youtube-filmpjes met home workout oefeningen. Hieronder vind je bijvoorbeeld een korte home workout van onze coach Kasia van tien minuten.

3 – Gebruik weerstandsbanden

Wil je een oefening zwaarder maken? Train dan met weerstandsbanden. Deze kun je perfect gebruiken voor bij het optrekken en andere pull-bewegingen bijvoorbeeld.

Lees verder op www.fit.nl