HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

4 Tips voor meer lente vibes in huis met de juiste lichtinval

Geplaatst op 07/04/2021 door boostyourhealth

Na een somber 2020 (ook al was het geregeld prachtig weer), een koude winter en een nat begin van 2021 gaat het voorjaarsweer nu eindelijk van start. De temperatuur gaat omhoog, de zon laat zich weer vaker zien en er is ruimte om dat licht niet alleen binnen te laten in je hoofd, maar ook in je huis. Licht doet veel voor de mens en dit kun je makkelijk toepassen met de juiste raamdecoratie voor in huis. Zonlicht maakt je opgewekt en geeft je energie! In dit artikel wil ik je een aantal handige en toepasbare tips geven, waardoor jij ook kunt genieten van meer licht in huis en het huis eenvoudig lenteproof maakt!  

Om van je winterdip af te komen zeg ik “laat letterlijk en figuurlijk het licht binnen”. Voldoende daglicht beïnvloedt onze mentale en fysieke gezondheid. Het bevorderd je stressniveau, je concentratie en zelfs je eetlust. Voldoende daglicht geeft je welzijn een boost; wie wilt dat nou niet?! Maar hoe zorg je nou voor mooi en bijzonder licht bij jou in huis? Hoe creëer je die echte lente vibes? Voordat ik je de tips ga geven wil ik dat je je woonkamer goed in je opneemt. Wanneer komt het zonlicht naar binnen? Waar valt het zonlicht op (bijvoorbeeld op je eettafel of op een plek op de muur)? Als je dit weet, dan zijn de komende tips makkelijker toe te passen:

Lees verder op www.boostyourhealth.nl