HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

ALMOST 40: Back to Business

Geplaatst op 12/04/2021 door boostyourhealth

Opeens is het daar! Het – nu is het genoeg – moment! De laatste jaren is mijn zelfliefde gegroeid, maar daarentegen mijn gewicht ook. Nee, ik ga geen dieet volgen, maar er moet nu echt iets gebeuren! Ik vind mijn lichaam prachtig, maar als ik zo door ga dan krijg ik gezondheidsproblemen en mijn energie is door alle zorg voor mijn kinderen (zorgkindjes) nu naar het nulpunt gezakt. Tijd voor meer energie, beweging, meer letten op mijn voeding en wat lekkerder in mijn vel zitten. Kortom back to business, lees je mee?

Nooit gedacht dat ik de sportschool zou missen, maar dit is echt waar! Ik vind wandelen altijd een beetje voor ouderen, natuurlijk is dat een oordeel en is wandelen hartstikke goed voor je! Maar ik houd gewoon van hollen in plaats van stilstaan en loop dan het liefst gelijk hard, maar ook dat laat momenteel te wensen over. Gelukkig heb ik thuis nog een paar kettlebells en kan ik mijn krachttraining nog een beetje op pijl houden, maar mijn conditie gaat met sprongen achteruit en dat is zeker niet de bedoeling.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl