HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Chinese kippensoep

Geplaatst op 06/04/2021 door KokenmetKarin

Weet u waar ik een pesthekel aan heb? Aan de term ‘guilty pleasure’. Kunnen we als collectief goed voornemen afspreken dat we dat met z’n allen nooit meer zeggen? Eten mag nooit iets zijn om jezelf, laat staan een ander, een schuldgevoel aan te praten. Bovendien is het pure aanstelleritis. O, wat ben ik een fout meisje – want mannen doen niet aan die onzin, let maar eens op -, ik eet echt enórm healthy (#fitgirl) en ik neem altijd een zelfgemaakte quinoasalade mee naar mijn werk en ik doe op zondagavond al aan meal prepping voor de hele week – prepping is éverything! – maar soms móet ik gewoon een chocoladedadelgojibessenmuffin, dat is echt even een stukje #guiltypleasure naar mezelf toe.

Hou toch op zeg.

Maar goed, iedereen heeft zo zijn onlogische eigenaardigheden. Ook ik. Als er bijvoorbeeld een verkoudheid op de loer ligt. Je weet wel, als je je sloom en hangerig voelt en je hebt nergens puf voor en alles doet zeer en niks smaakt meer, zelfs geen kopje thee

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl