HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

De gemiste kans bij langdurig gezond gewichtverlies +3 tips!

Geplaatst op 23/04/2021 door boostyourhealth

We zien het allemaal voorbij komen. Programma’s zoals Obese, transformatiefoto’s met extreem resultaat, kortstondige dieten die je weer “back in shape” zouden moeten krijgen en workout programma’s die moeizaam bij je aansluiten. Er is mega veel keus, maar voor hulp bij overgewicht zie ik alleen deze opties en een maagverkleinende operatie terugkomen. Vrouwen die worstelen met hun overgewicht kunnen moeizaam ergens terecht en misschien is dat ook één van de redenen dat het vaak helaas ook niet blijvend resultaat biedt. Maar wat is dan wel de oplossing? En wat zouden deze vrouwen nodig hebben om wel resultaten te behalen op lange termijn? Lees gauw verder!

Ik kan er zelf over meepraten en de meest gemiste kans is het voorkomen van, dus meer preventie en hulp bij langdurig gewichtverlies. Maar waar zou dat uit moeten bestaan. Zoals je misschien niet verwacht zijn dit de 3 beste oplossingen om weer gezonder door het leven te gaan als je daadwerkelijk iets wilt veranderen aan je gewicht:

Lees verder op www.boostyourhealth.nl