HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Deze dagelijkse supplementen van Geosilica zijn een aanwinst voor je gezondheid

Geplaatst op 15/04/2021 door boostyourhealth

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe supplementen die je een boost geven voor je gezondheid en de dagelijkse supplementen van Geosilica zijn daarbij een aanwinst. Deze worden naast dat ze van hoge kwaliteit zijn, ook goed opgenomen door je lichaam en zorgen voor natuurlijke vernieuwing van binnenuit. We vertellen je er alles over, lees je mee?

Natuurlijke vernieuwing van binnen

GeoSilica heeft dagelijkse supplementen ontwikkelt die het lichaam van top tot teen op natuurlijke wijze herstellen, herstellen en vernieuwen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie en de mineralen die ze in de vulkanische aarde van IJsland vinden, zijn de producten van GeoSilica altijd 100% natuurlijk en puur. Ze maken gebruik van innovatie en gebruiken hiervoor een productieproces van GeoSilica wat GeoStep® genoemd wordt. Het proces zorgt ervoor dat ze dit kunnen gebruiken zonder enige kunstmatige chemicaliën.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl