HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Dit moet je van scheten weten

Geplaatst op 25/04/2021 door boostyourhealth

Ja hoor, ik laat ze ook. Van kleine dodelijke pufjes tot enorme klapperende winden. Van fluitende scheetjes tot van die windjes die van achter naar voren schieten en die je lippen flink laten flapperen. Ik laat ze, jij laat ze, iedereen laat ze! Gelukkig maar, want winden laten is helemaal normaal. In dit artikel neem ik je mee in de wereld van de wind, geef ik je handige do’s en don’t bij en vertel ik je wat je kunt doen als je erg veel last hebt van winderigheid.

Wist jij dat je tot wel 20 winden per dag laat? Soms heb je het niet eens door dat ze ontsnappen, want in je slaap kunnen ze je ook om de oren vliegen. Toch schamen wij vrouwen ons veel meer voor het laten van winden dan mannen, en dat is nergens voor nodig. Toch kun je wel wat aan je winderigheid doen, want het kan uiteraard ook de spuigaten uitlopen. Het hebben van winderigheid, een opgeblazen gevoel hebben of last hebben van een onregelmatige stoelgang heeft te maken met je darmflora. Maar hoe kan je dat nou verbeteren?

Lees verder op www.boostyourhealth.nl