HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Dit zijn de nieuwe heerlijke juices van Dr. Blend

Geplaatst op 29/04/2021 door boostyourhealth

Ik ben dol op juices en de nieuwe juices van Dr. Blend zorgen voor een ultiem zomergevoel. De smaken zijn fantastisch en het hele gezin kan heerlijk genieten van de verfrissende smaken. Wat denk je van een “Samba” juice, een heerlijke “Banspresso” juice of “Yellow Freshness”, dat klinkt toch al heerlijk en geloof mij dat zijn ze ook. Wij laten je kennis maken met de nieuwste varianten en vertellen je er alles over!

Nu meer dan ooit is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ons immuunsysteem gezond is en goed zijn werk doet. Dit kun je doen door middel van gezond en gevarieerd te eten, voldoende te bewegen en te ontspannen. Daarnaast kun je dit een extra boost geven om daarnaast een detox te doen of gezonde juices naast je eetpatroon te nemen voor aanvullende vitamines en mineralen. Zo krijg je een extra gezonde boost en daarnaast is het geen straf om deze juices tot je te nemen. Wij zijn fan en delen met jouw de nieuwste juices van Dr. Blend.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl