HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

F*CK LIKE A GODDESS – Alexandra Roxo

Geplaatst op 29/04/2021 door boostyourhealth

Eigenlijk zou iedere vrouw zich een goddess moeten voelen, maar de realiteit laat helaas anders zien. Daarom is dit boek echt een aanrader, want we verdienen het allemaal om dit wel zo te voelen en Alexandra neemt je mee in dit proces. Als je angstig door het leven gaat, een hekel hebt aan je lijf, niet weet welke kant je op moet met je leven of hoe je jouw stem in de wereld kunt laten horen dat is dit boek zeker voor jou! Misschien ben je altijd ongelukkig geweest in de liefde of waren je seksuele ervaringen vooral erg matig. Misschien heb (of had) je last van oude jeugdtrauma’s. Het is niet makkelijk, maar dit boek laat je garandeert weer de goddess zijn die in je zit! Lees je mee?

Diepe indruk

Bij het lezen in het boek, wordt je meteen meegenomen hoe bijzonder je eigenlijk bent en dat je alles uit je leven kunt halen wat erin zit. Ook is er een speciaal strijdlied wat je kunt herhalen om sterker te worden, dingen los te laten en met meer bewustwording te leven. Je bent een integraal onderdeel van het ecosysteem, van vitaal belang voor het welzijn van onze planeet.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl