HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Geniet bewust van meer selfcare met de producten van Pureboo

Geplaatst op 08/04/2021 door boostyourhealth

Wij waren (en zijn nog steeds) op slag verliefd op de producten van Pureboo. De behoefte aan duurzame en natuurlijke beautyproducten wordt steeds groter. Pureboo verwerkt in al hun producten natuurlijk Bamboe. Ze hebben prachtige producten zoals kussenslopen, make-up kwasten, scrunchies, haarborstels en nu zelfs een prachtig “Limited Edition” dekbedovertrek. Zo kun je volledig in stijl gaan slapen. Het slapen op Vegan  bamboe zijde heeft daarnaast nog veel meer voordelen. Wij mochten een aantal producten testen en waren aangenaam verrast. We vertellen jullie er alles over, dus lees gauw mee!

Bamboe love

Bamboe wordt beschouwd als één van de meest duurzame planten, omdat het snel groeit en weinig water nodig heeft. De luxe stof die van bamboe wordt gemaakt heeft essentiële eigenschappen die jouw haar & huid beschermen. De bamboestof is gemaakt van 100% natuurlijke bamboevezels en draagt het OEKO-TEX keurmerk. Dit gezondheidskeurmerk betekent dat de stof getest is op schadelijke stoffen en veilig is voor de huid. Een mooie eigenschap van bamboestof is dat de stof een luxe uitstraling heeft door de glans en zijdezacht aanvoelt. 

Lees verder op www.boostyourhealth.nl