HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Gezonde ideeën voor Pasen! Mindset & recepten

Geplaatst op 03/04/2021 door optimavita

We hebben een heerlijk lang Paasweekend voor de boeg! De supermarkten liggen al een tijd vol met de lekkerste dingen. Je weet waarschijnlijk dat ik de eerste ben die zegt dat daarvan genieten helemaal niet erg is. Ik weet echter dat veel mensen toch een beetje balans willen houden. Daarom hieronder mijn gezonde ideeën voor Pasen.

Ten eerste gaan we het hebben over je mindset tijdens de Paasdagen, omdat ik dat het allerbelangrijkst vind. Vervolgens heb ik een paar leuke recepten voor je, die je misschien kun gebruiken voor het Paasontbijt of de Paasbrunch.

Mindset…

Wat mij betreft kun je hier de mooiste resultaten mee behalen wat betreft gezond leven! Mensen die positief denken, niet zichzelf straffen of veroordelen en denken in mogelijkheden, komen het verst. Natuurlijk zijn we allemaal wel eens het spoor kwijt, maar door hiermee te oefenen, zal je merken dat gezond leven een stuk makkelijker wordt. 

Lees verder op www.Optimavita.nl