HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Kruidige wortelslierten

Geplaatst op 04/04/2021 door KokenmetKarin

Jazeker, het zijn nog altijd de Woeste Wortel Weken, waarin we vier weken lang doodgewone wortels opleuken, en dat zonder pakjes of zakjes. In de supermarkt stuitte ik op een zakje Groentefinish. Dat het nog bestaat! Ik schreef er al over in 2011, naar aanleiding van Groentefinish Bloemkool, maar er is nu kennelijk ook een variant voor wortel. Of misschien was die er zes jaar geleden ook al, maar heb ik hem toen over het hoofd gezien? 

“Kruidenmix voor een frisse smaak van groene kruiden” staat erop, wat grappig is, want als er één ding is waar dit zakje gedroogd spul in de verste verte niet aan doet denken, dan is het aan de wilde frisheid van verse groene tuinkruiden. Hoofdbestanddelen zijn zout (34%) en suiker (25%). Tja, is dit nu de aangewezen manier om te voorkomen dat het hele gezin met lange tanden die vermaledijde groente zit weg te werken?

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl